Die cookies wéér...

Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Over Whipcream

Het geweldige team van experts achter Whipcream

Whipcream blijft bewust klein en maakt zich los van de beperkingen van standaardoplossingen. Ons team van experts in ontwerp en ontwikkeling kan tilt jouw zakelijke website naar het volgende een hoger niveau tillen.

325+
Clients Worldwide
45+
Projects Completed
50+
Team Members
85m+
Revenue
Generated
ons stappenplan

Hoe gaan we te werk

Uitvoering

Wij ontwikkelen jouw website volgens best practices en de hoogste standaarden, zodat je een mobielvriendelijke, bliksemsnelle, SEO-vriendelijke en superschaalbare website hebt.

Verantwoordelijkheid

Wanneer het project klaar is, helpen wij jouw om je website te lanceren en live te zetten. Daarna ontmoeten we jouw team om hen te trainen in het bewerken, updaten en opschalen van jouw nieuwe website.

Groeien

Wij bouwen met schaalbaarheid in het achterhoofd. Hierdoor kunnen jij en jouw team nieuwe pagina's aanmaken, website updates toepassen, en nog veel meer.

Support

Jouw tijd is waardevol en moet besteed worden aan het runnen van jouw bedrijf. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Whipcream houdt jouw website up-to-date, geback-upt, geoptimaliseerd en veilig te houden.

onze missie

We create uniqueness

Van jouw project een unieke, online beleving maken is onze prioriteit; wij kijken voorbij de beperkingen en gaan verder dan de standaardoplossing.

Het resultaat? Een unieke website op maat van jouw business en waar je zelf verder mee aan de slag kan!

Vanuit deze visie blijven we bewust kleinschalig en werken we met een gedreven en gepassioneerd team dat perfect op elkaar ingespeeld is.

Join our Team
Whipcream team
Our Team

Meet the team at Growth

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Faucibus ante velit nunc morbi pretium. Ut nullam dolor.

Nicolas Vanlerberghe

Zaakvoerder

Clark Howell

CTO & Co-Founder

Miranda Summers

Head of Marketing

James Hudson

Head of Talent
over mij

Hey, ik ben Nicolas! Eigenaar van Whipcream

Al van kleins af aan

Join our Team
In The Press

Take a look what the press say about Growth

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Faucibus ante velit nunc morbi pretium. Ut nullam dolor, pulvinar.

The #1 Marketing Agency

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In facilisi malesuada commodo mattis enim, ac nunc, arcu mi. Viverra mattis.”

Simply Impressive Results

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In facilisi malesuada commodo mattis enim, ac nunc, arcu mi. Viverra mattis.”

A Great Marketing Agency

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In facilisi malesuada commodo mattis enim, ac nunc, arcu mi. Viverra mattis.”

Hulp nodig met een project?

Klaar om de kers op de taart te zetten?
Wij helpen graag mee aan jouw uitdaging.

Let's do this!

Zin gekregen om je website naar een hoger niveau te tillen? We maken graag tijd voor een vrijblijvende eerste kennismaking. 

Contacteer ons

Nog niet overtuigd?

Bekijk enkele van onze favoriete en meest geïnspireerde werken. Sta je er binnenkort ook tussen?

PortfolioBekijk ons werk