Die cookies wéér...

Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Portfolio

Hold on tight & check our work

We zouden willen dat we alles konden ophangen voor uw kijkplezier. Hier zijn enkele van onze favoriete en meest geïnspireerde werken.

Timothy Blondeel

Schilderwerken Blondeel wordt mooi in de verf geplaatst.

Schilderwerken Blondeel is een groeiende onderneming waarbij zaakvoerder Timothy mee instaat voor alle schilderwerken. Wij verzorgden een gloednieuwe website waar elk project mooi in de verf wordt geplaatst.

De stoop

Een redesign van de website voor Varkensversnijderij De Stoop

Bij Varkensversnijderij De Stoop kan je rekenen op een uitgebreid aanbod en meer dan 40 jaar expertise in het vak. De website van De Stoop heeft een nieuw jasje gekregen, strak en clean.

Johnny Flesh

Een unieke twist aan de klassieke tattoo shop

Zaakvoerders Johnny wou ook zijn online aanwezigheid aanpakken om beter gevonden te worden en al zijn diensten te etaleren. Het resultaat? Een strakke en gloednieuwe website op maat van de klant.

Sportcentrum Deerlijk

Een vliegende start met een nieuwe website na de quarantaine!

Wil je een potje bowlen, een vriend afkuisen met een squash match of gewoon rustig ééntje drinken & een hapje eten? Dat kan allemaal in het Sportcentrum deerlijk (bockor)! Voor meer info over al deze activiteiten kan je tegenwoordig online terecht op hun nieuwe website!

Joocy Juice

Een kleurrijke redesign voor Joocy Juice met echt jungle vibes

Gezonde sapjes in verschillende smaken & kleuren! De stijl in deze site werd kleurrijk gemaakt met een doodle stijl. Door gebruik van illustraties van bloemen en abstracte vormen creëerden de juiste sfeer voor Joocy.

Equidael

Hoe Equidael meer bekendheid kreeg met slechts een one-pager

Zaakvoerder Charlotte leeft voor paarden en wilde met een online visitekaartje om ‘U’ tegen te zeggen haar passie delen.

Beadz

Hoe we Beads bracelets van kop tot teen gebrand hebben.

Armbanden enkel voor vrouwen? Think again! Beadz is een merk van handgemaakte en met unieke stenen bezette herenarmbanden die dit accessoire naar een hoger niveau tilt.

Ultimate Gym

Een nieuwe digitale pump voor Ultimate Gym

De passie en toegankelijkheid die Ultimate Gym uitstraalt, wilden de uitbaters graag weerspiegelen in een nieuwe website. Een uitdaging waar we met Whipcream graag onze gespierde schouders onderzetten.